-
خیابان ولیعصر، نرسیده به خیابان جمهوری، خیابان حسین سخنور پلاک 4 طبقه 4 واحد 15
چه نکاتی در خرید دستگاه کباب ترکی اهمیت دارد ؟
یکی از غذاهای محبوب در فست فود های سطح شهر را میتوان کباب ترکی یا همان دونر دانست. پخت کباب ترکی یا دونر کباب نیازمند تهیه یک دستگاه کباب ترکی است. دستگاه کباب ترکی با توجه به ظرفیت پخت و همچنین نوع استفاده در مدلهای مختلف موجود است.
با توجه به میزانی که شما نیاز به تولید کباب ترکی دارید دستگاه مختلف کباب ترکی وجود دارد.برای مثال ممکن است رستوران شما نیاز به حجم بالایی از کباب ترکی در ساعات مختلف از شبانهروز داشته باشد. در این حالت نمیتوانید از دستگاههای کوچک با حجم تولید پایین استفاده کنید. چرا که به احتمال زیاد صفهای طولانی مشتری شما را ناراضی خواهد کرد. انواع مختلف دستگاه کباب ترکی را میتوان به شرح زیر دانست:
با توجه به حجم تولید موردنظر و همچنین تنوع غذایی که در نظر دارید تولید کنید با یکی از دستگاههای فوق را انتخاب کنید. دقت داشته باشید که دونر کباب یا کباب ترکی میتواند با گوشت مدلهای مختلف تولید گردد. بنابراین دستگاههایی که تعداد سیخ بیشتر دارند این امکان را به شما خواهند داد که تنوع غذایی خود را افزایش دهید. علاوه بر این دستگاههای رومیزی و کابین دار از نظر ظرفیت کیلویی مواد غذایی که بر روی سیخ آنها قرار میدهید متفاوت خواهند بود. پس بهتر است یک ارزیابی از میزانی که نیاز دارید کباب ترکی تولید کنید داشته باشید.
بهطور معمول برای پخت کباب ترکی دو سیستم عمده وجود دارد، یک مدل از سیستم پخت کباب ترکی را میتوان شعله تابشی دانست، مدل دوم شعله ترک خواهد بود. شعلههای تابشی معمولاً با استفاده از متریال ای مانند سفال و یا سنگ حرارت را به گوشت منتقل مینمایند ولی در دستگاههایی که از شعلههای ترک استفاده میشود معمولاً شعلهها از جنس استیل هستند. هرکدام از این دو نوع شعله برای خود مزیتها و معایبی دارند که بایستی قبل از خرید مشخص نمایید کدام یک برای فعالیت شما مناسبتر خواهد بود.
نکته دیگر در مورد پخت در دستگاه کباب ترکی را میتوان فاصله شعلهها تا سیخ دانست. نکته اینجاست که در صورتی که فاصله دستگاه ثابت باشد شما بایستی از استاندارد تعیینشده توسط شرکت سازنده پیروی کنید و غذای خود را با همان شعله و نهایتاً با کم و زیاد کردن فشار گاز پخت نمایید؛ ولی برخی از دستگاهها به شما این امکان را میدهند که بتوانید شعلههای دستگاه خود را به صورت کشویی جلو و عقب نموده و فاصله آنها را تا سیخ کباب ترکی کم و زیاد نمایید. در این حالت میتوانید در صورتی که سلیقهی شما برای پخت با شعله کمتر ولی به صورت نزدیکتر است شعلهها را اندکی به سیخ کباب ترکی نزدیکتر نمایید و یا در زمانی که حجم سیخ شما زیاد است شعلهها را به عقب منتقل کرده و با کمتر شدن گوشت بر روی سیخ کباب ترکی شعلهها را به صورت کشویی به جلو منتقل نمایید. همانطور که میبینید امکان انتقال شعلهها به جلو و عقب و تنظیم فاصله آنها تا سیخ کباب ترکی یکی از مزایایی است که برخی از انواع دستگاه کباب ترکی دارند.
در قسمت پخت دستگاه کباب ترکی توجه به یک نکته دیگر نیز لازم مینماید و آن هم مدل سوخت مورد استفاده در آن است. برخی از انواع این دستگاه قابلیت اتصال به کپسولهای گاز مایع را نیز دارند و برخی از آنها تنها به سیستم گاز شهری متصل میشوند. ولی نگران این مسئله نباشید به احتمال زیاد در صورتی که با یک متخصص فنی مشورت نمایید با اندکی تغییر برای مثال در قسمت ورودی گاز میتوانید ورودی گاز دستگاه خود را تغییر داده و به نوع سوخت موردنظر خود برسانید.
از آنجایی که دستگاه کباب ترکی چه از نوع رومیزی و چه از نوع کابین دار معمولاً در معرض دید مشتریان فروشگاهها قرار خواهند گرفت، بهتر است آن را با ظاهری زیباتر انتخاب نمایید برخی از سازندگان با استفاده از خلاقیتهای خود دستگاههای کباب ترکی را با ظاهری زیباتر و یا نورپردازی به بازار عرضه میکنند که میتواند در جذب مشتریان تا حدودی مؤثر باشد. علاوه بر زیبایی ظاهری یک نکته بسیار مهم و کاربردیتر در ظاهر این دستگاه وجود دارد و آن هم جنس موادی است که مورد استفاده قرار گرفته است. از آنجایی که دستگاه کباب ترکی یکی از دستگاههایی است که مستقیماً با مواد غذایی و غذایی پخت سر و کار دارد، بهداشت آن از اهمیت بسیار ویژهای برخوردار است این مسئله به دلیل در معرض دید قرار گرفتن در تجهیزات فست فود بهشدت افزایش خواهد یافت. پخت دونر کباب و یا کباب ترکی توسط باعث پخش شدن روغن و چربی شدن قسمتهای مختلف دستگاه خواهد شد بنابراین بایستی به طور روزانه و یا چند روز یکبار شست و شو و تمیز شود. در صورتیکه فلز مناسب در تولید این دستگاه استفاده نشده باشد به احتمال زیاد در مدت زمانی بسیار کوتاه دستگاه با مشکل روبرو خواهد شد.
با دستگاه کباب ترکی می توان کباب را مانند شکل آشپز سنتی ساخته دست درست کرد. قالب آن با تفلون پوشانده شده و بدنه دستگاه کاملاً از ضد زنگ ساخته شده است.
استفاده از دستگاه کباب ترکی بسیار آسان است و پس از کار نیز به راحتی تمیز می شود.در حالی که شما کباب درست می کنید ، حداقل کباب با دست تماس دارد بنابراین محصولات نهایی (کباب) در مقایسه با محصولات سنتی بسیار بهداشتی هستند.
مشخصات دستگاه کباب ترکی :
• مجهز به ورق فلز محکم با ضخامت 1.2 میلی متر بر روی کل سطح
• پشم مقاوم در برابر آتش بالا بین تمام لایه ها
• پوشش ویژه رنگ مس در برابر آتش در تمام سطح
• سینی گوشت و سیخ دونر ساخته شده از فولاد ضد زنگ
• خودکار
• سیستم مکانیسم چرخ دنده
• زیبایی ظاهری دلپذیر
سوالات و نظرات خود در مورد این مقاله را برای ما ارسال کنید.
ببخشید دستگاه کباب ترکی که دارین از چه نوع هستش؟
سلام وقت بخیر. دستگاه کباب ترکی رومیزی با بدنه استیل برند استار موجود هست.