-
خیابان ولیعصر، نرسیده به خیابان جمهوری، خیابان حسین سخنور پلاک 4 طبقه 4 واحد 15
به دنبال آنکه استفاده از نان صنعتی به مرور افزایش یافت، تستر نان صنعتی نیز نیز جای خود را در آشپزخانهها و همچنین در مراکز مختلف باز کرد. این دستگاه وسیلهای است که با استفاده از آن میتوان نان خود را گرم و برشته کرد. این وسیله همچنین برای برش دادن نان همبرگر و نان باگت نیز استفاده میشود. البته امروزه برخی از انواع این وسیله وجود دارند که افراد میتوانند با استفاده از آن نانهای سنتی را نیز گرم کنند. بسیاری از افراد تمایل دارند تا در وعدههای مختلف از جمله صبحانه از نان گرم و برشته استفاده کنند، تستر نان صنعتی بهترین وسیله برای این کار است.
این دستگاه که به آن تستر نان همبرگر یا گرمکن نان نیز میگویند، میتواند نانهای یخزده را نیز به راحتی گرم و برشته کند و بیشتر در کافیشاپها، رستورانها، هتلها و فستفودها کاربرد دارد. هر چند که نمونه خانگی آن نیز امروزه کاربرد زیادی داشته و رواج یافته است. تفاوت نوع صنعتی با نوع خانگی آن در ابعاد، اندازه و سایز متفاوت است. به نحوی که نوع صنعتی آن بزرگتر و پرکاربردتر است. امروزه انواع مختلفی از این وسیله با قابلیتهای مختلف در بازار وجود دارند که حتی میتوان علاوه بر نان، مواد غذایی را نیز با استفاده از آن گرم کرد
تستر نان صنعتی دارای یک محفظه داخلی بوده که درون آن یک سینی قرار دارد. نانها را بر روی سینی قرار داده و با استفاده از گرمایی که به سینی منتقل میشود، نان گرم و برشته میشود. جنس سینی این دستگاه میتواند از مواد مختلف باشد، اما غالبا از چدن برای ساخت آن استفاده میکنند که کارایی بیشتری دارد. بر روی دستگاه درجههایی تعبیه شده که میتوان گرم کردن نان را درجهبندی کرد. البته باید مواظب بود که نان بیش از اندازه داغ نشود، چرا امکان جرقه و آتشسوزی وجود دارد.
هر چند که در انواع پیشرفته این وسیله، این امکان در نظر گرفته شده که نان بیش از یک حد مشخص داغ نشود و خود دستگاه خود به خود خاموش شود. استفاده از این وسیله بسیار آسان بوده و کاربری راحتی نسبت به بسیاری از وسایل آشپزخانه دارد. یکی از مزایای تستر نان صنعتی آن است که هر زمان خواستید میتوانید درب آن را باز کنید و میزان داغ شدن نان را ببینید. کاری که در مایکروفر نمیتوان آن را انجام داد. تستر نان صنعتی به دو صورت برقی و گازی بوده و یکی از بهترین مزایای آن به شمار میرود.
وسایل گازی و برقی از جمله وسایلی هستند که در انواع و اقسام مختلف تولید میشوند. بنابراین انتخاب آنها برای خرید با توجه به گستردگی مدل و ویژگیهای آنها بسیار مهم است. در ادامه به برخی ویژگیها برای خرید تستر نان صنعتی اشاره می کنیم:
• ظرفیت: تستر نان صنعتی در انواع مختلف ظرفیتها موجود است. ظرفیت آن معمولا چیزی بین 10 الی 50 عدد نان تست مربعی است. معمولا هر اندازه که ظرفیت دستگاه بالا باشد، قیمت آن نیز بالاتر خواهد بود و برعکس. ظرفیت این وسیله میتواند با توجه تعداد نفراتی که از آن استفاده میکنند، مشخص شود.
• جنس سینی محفظه داخلی: همانطور که گفتیم جنس سینی تستر نان صنعتی میتواند متفاوت باشد. اما بهترین نوع آن از جنس چدن است که معمولا در هنگام خرید به آن توجه میکنند. این سینی چون در مقابل حرارت مستقیم گرما قرار میگیرد یکی از قطعات مهم و اصلی توستر است.
• برقی یا گازی بودن تستر نان صنعتی: این مورد بستگی به سلیقه شخصی مصرفکننده دارد. اما با توجه به آنکه دسترسی به پریز برق آسانتر از گاز بوده، نوع برقی آن بیشتر طرفدار دارد.
• طراحی: در هر وسیلهای بحث طراحی و زیبایی اهمیت بسیاری دارد. این دستگاه نیز در انواع و اقسام طراحیها ساخته میشود که معمولا مصرفکننده به راحتی میتواند یکی از آنها را انتخاب کند.
• جنس بیرونی: جنس محفظه بیرونی توستر نیز همانند محفظه داخلی آن مهم بوده و در هنگام خرید معمولا به آن دقت میکنند.
تستر نان صنعتی نیز همانند هر وسیله برقی یا گازی دیگر ممکن نیاز به تعمیرات داشته باشد. با این حال رعایت برخی نکات، این موارد را به حداقل میرساند. ابتدا آنکه باید سعی کرد بعد از هر بار استفاده از آن، خرده نانها را بیرون ریخت. نکته مهم دیگر آنکه به اندازه ظرفیت دستگاه از آن استفاده کنید. چرا که استفاده بیش از ظرفیت آن باعث خرابی میشود. اهرم این وسیله معمولا یکی از قطعات کلیدی و پرکاربرد این دستگاه به شمار میرود و باید سعی کرد که به درستی از ان استفاده کرد. چرا که چنانچه این اهرم خراب شود، دستگاه از کار خواهد افتاد. اهرم وسیلهای است که با فشار دادن آن در جهت پایین، تست کردن نان آغاز میشود.
تا جایی که ممکن است باید از سوختن نان در داخل تستر نان صنعتی جلوگیری کرد. چرا که علاوه بر آنکه خطر آتشسوزی را افزایش میدهد، عمر دستگاه را نیز پایین میآورد. کیفیت نانی که در دورن دستگاه قرار میگیرد نیز در راندمان این دستگاه بسیار تاثیرگذار است. چنانچه تاریخ انقضای نان مورد استفاده گذشته باشد، مزه بسیار بدی خواهند داد.
در نهایت باید گفت تمیز کردن تستر نان صنعتی رابطه بسیار بالایی با طول عمر آن دارد. معمولا خردههای نان که در خفرههای آن باقی میماند، میتواند دردسرساز شود. چرا که در مراحل بعدی داغ کردن نان، این خردهها معمولا سوخته و به دیواره دستگاه میچسبند و تاثیر بدی در راندمان دستگاه دارند.
سوالات و نظرات خود در مورد این مقاله را برای ما ارسال کنید.